Maestrul apararii in bloc a ajuns intr-o situatie neasteptata. Chelsea, echipa cu cele mai multe goluri primite in primele 5 campionate: Real si City, la polul opus

Maestrul apararii in bloc a ajuns intr-o situatie neasteptata. Chelsea, echipa cu cele mai multe goluri primite in primele 5 campionate: Real si City, la polul opus

Chelsea, campioana en-titre din Premier League si echipa unui antrenor recunoscut pentru organizarea sa defensiva, Jose Mourinho, a ajuns intr-o situatie neasteptata. Chelsea este, alaturi de Stuttgart si Troyes, una dintre formatiile cu cele mai slabe aparari.

Cine ar fi crezut la inceputul sezonului ca Chelsea, campioana sezonului trecut din Premier League, dar si echipa construita cu sute de milioane, va fi dupa 5 etape una dintre formatiile cu cele mai slabe defensive din top 5 campionate ale Europei? 

Ei bine, chiar daca nu multi au prevazut asta, realitatea din Premier League e una complicata pentru Jose Mourinho, Fabregas si Diego Costa.

Dupa 5 etape disputate in noul sezon al Premier League, Chelsea este echipa cu cea mai slaba defensiva. Formatia lui Jose Mourinho a incasat 12 goluri, singurele echipe cu astfel de cifre fiind Troyes (12 goluri primite tot in 5 meciuri), dar si Vfb Stuttgart (12 goluri primite in 4 etape).

La polul opus, doar doua echipe se pot lauda ca au scapat fara gol primit pana acum. Este vorba despre Manchester City, echipa care a marcat 11 goluri si nu a primit niciunul in 5 etape scurse, dar si de Real Madrid, formatie cu acelasi numar de goluri date. Singura diferenta e aceea ca Real Madrid a jucat pana acum doar 3 meciuri in campionatul intern.

Clasamentele celor mai tari campionate din Europa sunt AICI





VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 1 martie. Peste 800.000 de persoane s-au infectat cu Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies