Campionate externe

Maestrul apararii in bloc a ajuns intr-o situatie neasteptata. Chelsea, echipa cu cele mai multe goluri primite in primele 5 campionate: Real si City, la polul opus

Chelsea, campioana en-titre din Premier League si echipa unui antrenor recunoscut pentru organizarea sa defensiva, Jose Mourinho, a ajuns intr-o situatie neasteptata. Chelsea este, alaturi de Stuttgart si Troyes, una dintre formatiile cu cele mai slabe aparari.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 17:05
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 17:19

Cine ar fi crezut la inceputul sezonului ca Chelsea, campioana sezonului trecut din Premier League, dar si echipa construita cu sute de milioane, va fi dupa 5 etape una dintre formatiile cu cele mai slabe defensive din top 5 campionate ale Europei? 

Ei bine, chiar daca nu multi au prevazut asta, realitatea din Premier League e una complicata pentru Jose Mourinho, Fabregas si Diego Costa.

Dupa 5 etape disputate in noul sezon al Premier League, Chelsea este echipa cu cea mai slaba defensiva. Formatia lui Jose Mourinho a incasat 12 goluri, singurele echipe cu astfel de cifre fiind Troyes (12 goluri primite tot in 5 meciuri), dar si Vfb Stuttgart (12 goluri primite in 4 etape).

La polul opus, doar doua echipe se pot lauda ca au scapat fara gol primit pana acum. Este vorba despre Manchester City, echipa care a marcat 11 goluri si nu a primit niciunul in 5 etape scurse, dar si de Real Madrid, formatie cu acelasi numar de goluri date. Singura diferenta e aceea ca Real Madrid a jucat pana acum doar 3 meciuri in campionatul intern.

Clasamentele celor mai tari campionate din Europa sunt AICI

CITESTE SI

Modifică setările cookies