Campionate externe

"LOVE FOOTBALL". Marturii incredibile ale fotbalistilor care au ajuns sa se PROSTITUEZE ca sa supravietuiasca 

Pentru un salariu bun, multi fotbalisti aleg sa joace in tari exotice pentru a putea sa-si intretina familia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 August 2014, 19:34
Data actualizarii: Joi 14 August 2014, 19:35

Sunt insa si cazuri in care promisiunea unei vieti mai bune se transforma intr-un cosmar de neimaginat.

Asa au patit mai multi fotbalisti din Ghana care, convinsi sa plece in Thailanda sa joace, au ajuns sa se prostitueze ca sa poata trai, scrie portalul Ghanasoccernet.com.

Mijlocasul Isaac Nii Kwei din Ghana a povestit cum a fost obligat sa faca sex cu femei din Thailanda ca sa poata sa traiasca.

"Acesta este primul meu sezon in Thailanda, dupa ce un agent m-a convns sa vin aici. Mi-a promis multe, dar cand am ajuns totul s-a dovedit a fi o minciuna, asa ca a trebuit sa ma zbat ca sa supravietuiesc."

"Viata nu este simpla aici, joc numai daca locul este OK, pentru ca permisul de munca mi-a expirat. Multi fotbalisti fac lucruri oribile aici numai ca sa poata sa reziste, iar majoritatea sunt din Ghana."

"Nu se pot intoarce acasa pentru ca nu au bani. Unii au inceput acum sa faca trafic de droguri, iar altii locuiesc cu femei din aceste locuri."

"Aceste femei iti cer sa le satisfaci sexual ca sa te ajute in schimb. Trecem prin situatii de cosmar din cauza fotbalului", a povestit acesta.

Doi dintre jucatorii care au trecut prin asa ceva sunt si Abdul Samad Okocha si Stephen Offei.

"Jucatori precum ei care au ramas fara cluburi sunt obligati sa faca asta. Ii sfatuiesc pe jucatorii tineri din Ghana sa evite Asia, sa se asigure ca actele sunt in ordine", a mai declarat acesta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies