Lacrimi in vestiarul Barcei! Messi, Puyol si Xavi au primit o ULTIMA lectie de la Tito! Cuvintele EMOTIONANTE ale antrenorului:

Autor: Sport.ro
Luni 22 Iulie 2013, 17:39

	Lacrimi in vestiarul Barcei! Messi, Puyol si Xavi au primit o ULTIMA lectie de la Tito! Cuvintele EMOTIONANTE ale antrenorului:

►Cum joaca Barca fara Tito? Cum arata Neymar langa Messi? Cum se bucura Pep cand ia Valdes gol? BAYERN - BARCELONA, miercuri 19:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Tito Vilanova si-a dat demisia din functia de antrenor al Barcelonei, la sfarsitul saptamanii trecute, fiind lovit inca o data de boala cu care s-a luptat in ultimii ani.

Ramasi fara mentorul lor, cel despre care se pune ca a fost adevaratul arhitect al stilului Tiki-Taka, jucatorii Barcei, in frunte cu Messi sau Puyol, au trecut prin momente grele la auzul vestii, Tito spunandu-le chiar aceasta veste chiar la sfarsitul unui antrenament.

Cu lacrimi in ochi, si el, dar si jucatorii, Tito a tinut un discurs emotionant in fata elevilor sai, vorbele sale fiind dezvaluite astazi de Carles Puyol, in timpul unei conferinte de presa.

"Plecarea lui Tito a fost o lovitura grea pentru tot vestiarul. Nimeni nu se astepta la asa ceva si toti jucatorii au fost afectati. Tito a venit la sfarsitul unui antrenament, a incercat sa ne calmeze si ne-a spus: "Luptati, luptati in continuare, asa cum ati facut-o si pana acum. Va asigur ca asa voi face si eu", a dezvaluit Puyol.

Intrebat despre viitorul antrenor al echipei, fundasul de 34 de ani a spus ca atat Luis Enrique, cat si Gerardo Martino, ar fi extrem de potriviti pentru Barca, desi relatia sa cu Luis Enrique este mult mai stransa, cei doi fiind colegi pentru mult timp.

"Vom merge mai departe, vom lupta cu toate fortele. Asta a fost dorinta lui Tito si noi vrem sa o indeplinim, vrem sa il facem mandru, atat pe el, dar si pe fani", a incheiat Puyol.

Citeste si:

Barcelona

Carles Puyol

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT