L'Equipe ignora cea mai mare UMILINTA din istoria fotbalului francez! Prima pagina e cu Messi x 5! Seara in care U Craiova a fost razbunata

Autor: Sport.ro
Joi 08 Martie 2012, 09:17

	L'Equipe ignora cea mai mare UMILINTA din istoria fotbalului francez! Prima pagina e cu Messi x 5! Seara in care U Craiova a fost razbunata

APOEL Nicosia e prima echipa din Cipru calificata in sferturile Ligii Campionilor dupa 4-3 la penalty-uri cu Lyon.

"Lyon a primit o alta lovitura. OL fusese avertizata inca din faza grupelor cand APOEL fusese prima din grupa, peste Zenit si Porto. Avertismentul nu a fost insa suficient" scriu francezii de la Le Parisien dupa seara umilitoare pentru fotbalul francez si Olympique Lyon, eliminata din Liga Campionilor.

"Deziluzia Lyon" scriu si cei de la L'Equipe, care insa au pus pe prima pagina performanta lui Leo Messi, cel care a inscris 5 goluri contra lui Leverkusen. Cu toate ca meciul s-a terminat la ora 23.30, ora Frantei, este evident faptul ca "performanta" lui Lyon a fost ignorata de cei de la L'Equipe.

"La 3 luni de la victoria de la Zagreb, OL a aterizat inapoi pe pamant" mai scriu cei de L'Equipe.

APOEL a fost favorita multor fani dupa ce Lyon o eliminase pe Ajax in faza grupelor dupa un meci suspect la Zagreb, castigat de francezi 7-1. Mai mult, fanii Craiovei se pot simti razbunati - in 1991, Universitatea era eliminata de catre Apolon Limassol din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor dupa un 0-3 in Cipru. Atunci, esecul Craiovei a fost considerat unul dintre cele mai umilitoare momente pentru fotbalul romanesc. La 21 de ani distanta, cipriotii au o echipa in sferturile Ligii Campionilor.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies