L-a tradat pe Messi? Blatter, declaratie magulitoare la adresa lui Cristiano: "Este un COMANDANT adevarat"

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Noiembrie 2013, 15:23

	L-a tradat pe Messi? Blatter, declaratie magulitoare la adresa lui Cristiano: "Este un COMANDANT adevarat"

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro: ►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Presedintele FIFA, Sepp Blatter, a uitat de contra pe care a avut-o cu Ronaldo in urma cu doua saptamani sau incearca sa o faca uitata cat mai repede - scriu astazi spaniolii.

Prezent in urma cu o luna la un eveniment public tinut la Oxford, Blatter l-a ironizat pe Ronaldo, lasand inca o data sa se inteleaga ca Messi este favoritul sau. Acest lucru l-a suparat rau pe portughez, care a lansat si el, la randul sau, o ironie pe Facebook.

Situatia pare sa se fi schimbat insa radical de atunci. Aflat la Roma, in vizita la Papa Francisc, Blatter a acordat inca un interviu, vorbind despre Balonul de Aur si despre Ronaldo.

De aceasta data a lasat tonul ironic la o parte si a vorbit in termeni magulitori despre Cristiano, facandu-i pe iberici sa anunte ca acesta tocmai a rostit numele castigatorului Balonului de Aur.

"Am spus-o de mai multe ori. Pentru mine, Cristiano este un fotbalist extraordinar si un adevarat comandant pe teren. Regret doar ca am spus-o poate la momentul nepotrivit", a spus acesta.

Intrebat despre favoritul sau la castigarea trofeului, elvetianul nu a vrut sa pronunte niciun nume, spunand ca cel mai bun trebuie sa castige.

"Bineinteles, am un favorit, fiecare dintre noi are, insa nu pot sa spun. Nu conteaza pe cine prefer eu, cel mai bun va castiga", a adaugat Blatter.
 

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT