"Jose, Pep s-a dus la City, mergi si tu la United?". Reactia portughezului la intrebarea unui jurnalist britanic, la Zurich

"Jose, Pep s-a dus la City, mergi si tu la United?". Reactia portughezului la intrebarea unui jurnalist britanic, la Zurich

Jose Mourinho, fostul antrenor al lui Real Madrid si Chelsea, ramas fara echipa dupa demiterea de la carma formatiei engleze, inca nu-l are la suflet pe vechiul rival din La Liga. Nici nu a vrut sa comenteze numirea acestuia la City ori posibila sa mutare pe Old Trafford.

Manchester City a anuntat oficial numirea lui Pep Guardiola pe banca echipei incepand cu vara acestui an, antrenorul catalan semnand un contract pe trei sezoane. Vazuta ca o mare lovitura in fotbalul englez, mutarea lui Guardiola la City nu l-a miscat pe Jose Mourinho, cel care a ramas de neclintit in fata jurnalistilor de la Zurich.

Jose Mourinho a mers la Zurich, luni, pentru a sustine candidatura lui Gianni Infantino la sefia FIFA. 

Acest a fost intrebat de jurnalistii prezenti de numirea lui Guardiola la City, dar si de posibila inlocuire a lui Van Gaal pe banca lui Manchester United.

Singura reactie a lui Jose Mourinho a fost aceea de a da din cap dezaprobator, nedorind sa vorbeasca despre vechiul sau rival, nici despre revenirea in antrenorat pana la vara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies