Iti amintesti de Eric Djemba-Djemba, camerunezul pe care Ferguson spera sa-l transforme intr-un superfotbalist? Unde a ajuns sa-si incheie cariera

Autor: Sport.ro
Sambata 30 Iulie 2016, 19:19

	Iti amintesti de Eric Djemba-Djemba, camerunezul pe care Ferguson spera sa-l transforme intr-un superfotbalist? Unde a ajuns sa-si incheie cariera

Transferat in 2003 de Sir Alex Ferguson, in acelasi timp cu Ronaldo, camerunezul Eric Djemba-Djemba a avut o cu totul alta traiectorie decat actualul Balon de Aur.

Eric Djemba-Djemba ramane un fotbalist cu nume greu de uitat. Insa doar atat. Ajuns la 35 de ani, camerunezul care in 2003 era cumparat de Sir Alex Ferguson a ajuns sa-si incheie cariera intr-o liga "sateasca" din Indonezia.

Fotbalist cu 35 de selectii la nationala Camerunului, dar si cu echipe ca Nantes, Manchester United si Aston Villa in CV, Djemba-Djemba evolueaza acum in Indonezia.

Djemba-Djemba a evoluat dupa despartirea de fotbalul englez la Qatar SC, formatie antrenata in prezent de Aurel Ticleanu, dar si la OB (Danemarca), Hapoel Tel Aviv (Israel), Partizan (Serbia), St Mirren (Scotia) si Chennaiyin (India).

Ajuns pe ultima suta de metri a carierei sale, Djemba-Djemba evolueaza acum tocmai in Indonezia. Acesta a semnat in 2015 cu o formatie de prima liga, dar in urma accidentarilor a ajuns sa fie imprumutat la o echipa de liga inferioara.

Persipa Padalarang este actuala echipa a fotbalistului care in 2002 evolua la Campionatul Mondial, iar in 2003 se transfera la Manchester United.

"Chiar daca am jucat la Manchester United sau Aston Villa, iar acum evoluez in Indonezia, pentru mine e acelasi lucru. Fotbalul este la fel peste tot.

Campionatul Indoneziei este mai bun decat cel al Indiei. Ma simt bine aici, imi place mult si mancarea", a spus el, citat de presa engleza.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Surse: Guvernul va da OUG pentru creșterea alocațiilor copiilor cu 20 % din ianuarie
BRAT
Modifică setările cookies