INCREDIBIL! Guardiola a fost refuzat inainte sa ajunga la Bayern! Fanii s-au infuriat cand au aflat asta! Pe cine au preferat in locul lui:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 15:43

	INCREDIBIL! Guardiola a fost refuzat inainte sa ajunga la Bayern! Fanii s-au infuriat cand au aflat asta! Pe cine au preferat in locul lui:

Pep Guardiola a primit multe oferte in perioada de pauza de dinainte sa o preia pe Bayern Munchen. Iata insa ca antrenorul catalan a fost si refuzat!

Englezii de la Daily Mail fac o dezvaluire cu adevarat surprinzatoare astazi. Antrenorul lui Bayern, Pep Guardiola, a fost refuzat de federatia engleza de fotbal in urma cu un an! Motivul? Doreau un manager englez si au considerat ca Roy Hodgson este cea mai buna varianta!

Conform jurnalistilor britanici, fostul presedinte al federatiei, David Bernstein, dorea un manager englez pentru a trimite un mesaj clar ca si echipele din Premier League sa se concentreze pe talentele din tara! Gurdiola era interesat de post dupa plecarea lui Fabio Capello din februarie si le-a transmis celor de la federatie ca este deschis la discutii.

Cei de la federatie i-au transmis apoi ca au nevoie de un om care sa fie gata pentru Euro 2012 iar Guardiola era in anul sabatic iar apoi discutiile s-au sistat.

Guardiola a parasit-o pe Barcelona la sfarsitul sezonului 2011-2012. Pe 27 aprilie a anuntat ca o va parasi pe Barca - 4 zile mai tarziu era anuntata venirea lui Roy Hodgson pe banca nationalei Angliei.

Purtatorul de cuvant al federatiei a declarat: "Este un proces de lucru confidential. Am facut totul clar din prima ca preferam un manager englez si vom numi cel mai bun om pentru aceasta slujba, bazandu-ne pe cerintele puse de David Bernstein in acel moment"

Fanii englezi au reactionat dur in sectiunea de comentarii de pe Daily Mail: "Desigur, de ce l-am vrea pe cel mai bun antrenor din lume?" scrie unul dintre acestia

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT