Incredibil! Ce s-a ales de Rivaldinho dupa plecarea din Romania! Fiul lui Rivaldo, doar o umbra a omului care a cucerit Balonul de Aur

Rivaldinho Bulgaria Dinamo Levski Sofia Campionate externe Incredibil! Ce s-a ales de Rivaldinho dupa plecarea din Romania! Fiul lui Rivaldo, doar o umbra a omului care a cucerit Balonul de Aur
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Ianuarie 2019, 22:45
Data actualizarii: Vineri 11 Ianuarie 2019, 22:49

Primit in Romania cu mare emotie, Rivaldinho a jucat un an in tricoul lui Dinamo, marcand 6 goluri in 37 de aparitii in toate competitiile.

In iarna anului trecut, Dinamo a considerat ca Rivaldinho nu-i mai este de folos si l-a eliberat pe fiul fostului mare international brazilian Rivaldo. Acesta a decis sa plece la cateva sute de kilometri distanta de Bucuresti, la Sofia, unde a semnat cu Levski.

La Levski, lui Rivaldinho ii merge, insa, chiar mai rau decat la Dinamo. El a marcat un singur gol in 12 aparitii, si acela in stagiunea trecuta.

In actuala editie, Rivaldinho a jucat doar 26 minute din 1.800 posibile in prima liga bulgara, fara sa fie vreodata titular.

Rivaldinho, care are 23 de ani, a ajuns astfel doar un nume pe lista rezervelor lui Levski.

Astazi, Levski a anuntat ca Rivaldinho nu va merge in cantonamentul de iarna cu echipa, ceea ce inseamna ca brazilianul va pleca foarte probabil din Bulgaria.

1 trofeu are Rivaldinho in cariera sa - Cupa Ligii cu Dinamo (competitie desfiintata intre timp)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!