INCREDIBIL! Becali l-a dat AFARA, Lippi il ia la o echipa cu buget INFINIT! Teapa URIASA a Stelei in 2012

Pablo Brandan Steaua Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iulie 2012, 16:40
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2012, 16:36

►Sambata, 14 iulie: SuperCupa Romaniei: Dinamo - CFR, ora 21:00 | Duminica, 15 iulie, Steaua isi prezinta lotul: Steaua - Litex, ora 20:45 | Meciurile vor fi in direct si pe voyo.ro

Voia sa se intoarca la Steaua dupa mai putin de 6 luni dupa ce a plecat in China, dar Becali i-a spus ca nu e nevoie de el!

"Brandan? Ce sa faca Brandan? Ce-mi trebuie mie Brandan? Gata, s-a dus, a plecat", a spus Becali in momentul in care a fost intrebat de posibilitatea revenirii argentinianului in Ghencea.

Brandan n-a intrat in depresie dupa raspunsul primit de la Becali. Ar putea ajunge la o super echipa din China in perioada de transferuri!

Presa chineza anunta ca Marcello Lippi a fost impresionat de fostul stelist, pe care il vrea neaparat la Guangzhou Evergrande!

Lippi s-a interesat de Brandan dupa meciul cu Lianing Whowin, castigat de Guangzhou cu 3-0. Chiar daca Brandan n-a facut cel mai bun meci, Lippi l-a considerat cel mai bun jucator de la Whowin si a cerut detalii despre el!

Guangzhou Evergrande este unul dintre cele mai tari proiecte din China. Clubul le plateste salarii uriase vedetelor Dario Conca si Lucas Barrios, iar antrenor a fost numit recent fostul campion mondial Marcello Lippi.

Brandan a plecat la inceputul anului de la Steaua, care a primit in schimbul sau 700.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!