Încă o ușă „trântită în nas” pentru Cristiano Ronaldo?! Președinte de club: „În locul cui? Să vină pe bancă” 

Cristiano Ronaldo Flamengo Manchester United Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 11:43
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 11:44

Cristiano Ronaldo (37 ani) ar putea pleca de la Manchester United chiar în această iarnă. 

Aventura superstarului portughez pe Old Trafford pare aproape de final. Ronaldo și-a dorit să plece încă din vară, nemulțumit de rezultatele slabe din acest sezon. Jucătorul nu a mers în pre-sezon cu echipa, căutând o cale de ieșire, însă nu a reușit să își găsească un club care să se ridice la pretențiile sale. 

Numele său a fost asociat cu mai multe posibile destinații, unele chiar „exotice” dacă ne raportăm la talia sa. Despre Cristiano Ronaldo s-a scris că a fost dorit de Al Hilal, care oferea 242 de milioane de euro pentru el, dar și de cluburi precum Flamengo. Gruparea braziliană a fost ultima cu care portughezul a fost asociat, iar președintele a oferit un răspuns tranșant în acest sens. 

Președintele lui Flamengo exclude vehement varianta Cristiano Ronaldo 

Rodolfo Landim, președintele lui Flamengo, a comentat în cadrul podcast-ului Papo Reto zvonurile apărute în legătură cu interesul pentru Cristiano Ronaldo, având o reacție dură în acest sens. 

„Nu știu de unde a apărut dar au multă creativitate. În primul rând, întreb: 'În locul cui? Să stea pe bancă.' Din ce am citit pe internet, nu știu dacă e sau nu adevărat, ar fi primit o ofertă de 242 de milioane pentru un contract pe doi ani. Împărțit pe 24 de luni, asta înseamnă cam 10 milioane pe lună. 

Vorbim despre o valoare mult peste limita salarială de la Flamengo pentru Cristiano Ronaldo. Să fie rezerva lui Pedro sau Gabiol? Nu pot...nimeni de aici nu va face vreun lucru nebunesc. Perioada de amatori din conducere, perioada gândirii că putem în viitor să achităm facturi, nu mai există așa ceva. Nu există posibilitate de a face un pas care nu e sigur”, a declarat Landim conform Mirror

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!