AS Roma Liga Campionilor Mirko Antonucci Campionate externe

In 2018 a jucat semifinala de Liga Campionilor, acum e SOMER de lux! Iubita blonda l-a stors de energie si l-a lasat fara echipa

Din cauza vietii extrasportive agitate, italianul Mirko Antonucci a fost dat afara de la echipa portugheza Vitoria Setubal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 14:49

Doar doua sezoane au trecut de cand tanarul Antonucci, pe atunci in varsta de 19 ani, avea ocazia unica sa joace 15 minute intr-o semifinala de Liga Campionilor, returul dintre AS Roma si Liverpool (4-2). Din postura de mare speranta a gruparii italiene, Marko a ajuns in 2020 o mare dezamagire.

Imprumutat in actualul sezon in Portugalia, la Vitoria Setubal, Mirko Antonucci a ramas un jucator de duzina, el remarcandu-se mai degraba cu extravagantele din viata privata. Impreuna cu iubita sa, Ginevra Lambruschi, cei doi au "rupt" retelele de socializare cu fotografii sexy si cu fel de fel de materiale filmate pe platforma Tik Tok.

  • In 2018 a jucat semifinala de Liga Campionilor, acum e SOMER de lux! Iubita blonda l-a stors de energie si l-a lasat fara echipa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All my better days are the ones spent with you ❤️ @mirko_antonucci

A post shared by Ginevra Lambruschi (@ginevralambruschi) on

Conducatorii formatiei lusitane au aflat de aceste escapade, iar cand a fost vorba de prelungirea sau nu a imprumutului, l-au trimis pe Antonucci inapoi la Roma. Ginevra se poate simti astfel direct responsabila de decaderea iubitului ei, pe care l-a atras in aceasta lume a showbiz-ului. Pe Instagram, Ginevra Lambruschi se recomanda ca "fashion influencer", iar pozele in care se saruta pasional cu Mirko Antonucci sunt din abundenta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!