Campionate externe

Ianis Hagi poate fi antrenat de un super antrenor! Gattuso l-ar putea înlocui pe Gerrard pe banca lui Rangers 

Rangers caută un nou antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 21:28
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 21:38

După despărțirea de Steven Gerrard, Rangers caută o nouă variantă pentru postul de antrenor. Gruparea de pe Ibrox ar putea da o adevărată lovitură, aducând un antrenor de talie mondială.

Gennaro Gattuso, care a evoluat pentru Rangers în startul carierei de jucător, este dispus să vină în Scoția. Fostul campion mondial și-a oferit deja serviciile campioanei Scoției și va accepta postul, dacă va fi chemat la negocieri.

Gattuso a negociat cu Tottenham în vară, care însă s-a orientat către Nuno Espirito Santo, demis ulterior și înlocuit cu Conte. Monica, soția lui Gattuso, este din Scoția, acesta fiind unul din motivele pentru care acesta își dorește să meargă la Rangers.

Pe 25 mai, Gattuso a fost numit principal la Fiorentina, însă s-a despărțit de club după doar o lună, fără să debuteze. Motivul a fost strategia de transferuri dorită de cele două parți.

Interesul a fost confirmat de Daily Record. Napoli, AC Milan, Pisa, Palermo și Sion sunt echipele antrenate de Gattusso. Ca jucător, a marcat un gol în 8 meciuri jucate, într-un an.

Modifică setările cookies