"Guardiola nu are voie sa transfere jucatori de la Bayern, asa ca nu pot merge la City!" Un jucator a dezvaluit clauza secreta din contractul lui Pep

"Guardiola nu are voie sa transfere jucatori de la Bayern, asa ca nu pot merge la City!" Un jucator a dezvaluit clauza secreta din contractul lui Pep

Bayern Munchen i-a interzis lui Guardiola sa transfere jucatori la Manchester City.

Douglas Costa spune ca zvonurile care il dau plecat la City in aceasta vara sunt inutile, in conditiile in care Pep Guardiola are stipulata in contract o clauza prin care i se interzice sa transfere jucatori de la Bayern Munchen in aceasta vara.

Clauza a fost ceruta de oficialii de pe Allianz Arena, de teama ca banii seicilor de la City sa nu o lase descoperita pe Bayern sezonul viitor.

Douglas Costa, brazilianul transferat de Guardiola de la Sahtior vara trecuta, spune ca aceasta clauza face imposibila o plecare a lui la Manchester City in urmatoarea campanie de trasferuri.

"E o clauza in contractul lui, prin care i se interzice sa ia jucatori de la Bayern. Sunt in situatia in care as putea sa raman la Bayern mult timp. Filozofia clubului este de a-si tine jucatorii, iar eu sunt foarte bucuros ca am ajuns aici, sper sa raman cat mai mult."

"Am facut un pas mare in cariera mea odata cu transferul de la Sahtior la Bayern. Sincer, nu ma asteptam la o asa ascensiune. A fost cel mai bun sezon al carierei mele", a spus Costa in Globo Esporte.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies