UPDATE | Becali a iesit de la audieri: "Le-am spus ce stiu, faptele care ma privesc pe mine. Vreau sa ajut DNA-ul sa afle adevarul"

UPDATE | Becali a iesit de la audieri: "Le-am spus ce stiu, faptele care ma privesc pe mine. Vreau sa ajut DNA-ul sa afle adevarul"

Patronul Stelei a fost citat ca martor la DNA in dosarul scriitorilor din puscarii.

UPDATE | Gigi Becali a iesit de la audieri, acesta declarand ca a colaborat cu procurorii, explicandu-le procedurile urmate in cazul fiecarei carti.

"Le-am spus ce stiu eu... In ceea ce priveste cartile pe care eu le-am scris, au fost mai catolici decat Papa... s-au cerut acte in plus. S-au cerut proceduri in plus. In ceea ce priveste alte puscarii, eu nu stiu. Eu vorbesc despre mine. Asta e situatia. Am stat mai mult, de ce? Pentru ca am luat fiecare carte in parte. Au fost cinci carti si am luat fiecare procedura in parte.

Mi-au spus: "Domnule, mai vii o data?" si am zis ca le fac acum pe toate. Dau telefon sa auda mama ca n-am nicio problema si stau pana diseara. Eu vreau sa ajut DNA-ul ca sa se afle adevarul", a declarat Gigi Becali la iesirea din sediul DNA.


Becali da explicatii in legatura cu lucrarile pe care le-a scris in spatele gratiilor. Eliberat conditionat in urma cu mai bine de un an, Becali a fost ajutat sa-si reduca pedeapsa si de cele 5 carti pe care le-a scris.

Conform Administratiei Nationale a Penitenciarelor, 188 de detinuti au publicat peste 400 de titluri in ultimii doi ani. Printre autorii din inchisori sunt nume importante din fotbal ca Gigi Becali, George Copos, Mihai Stoica sau Ioan niculae.

Audierile sunt in stadiu preliminar si n-a fost inceputa urmarirea penala fata de vreuna dintre persoanele audiate, anunta Digi 24.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies