Gigi e mic copil pe langa el! Asa arata patronul celei mai surprinzatoare campioane din Europa! Ce promisiune ingrijoratoare a facut:

Autor: Sport.ro
Luni 21 Mai 2012, 20:55

	Gigi e mic copil pe langa el! Asa arata patronul celei mai surprinzatoare campioane din Europa! Ce promisiune ingrijoratoare a facut:

Montpellier este in premiera campioana Frantei, reusind sa le ia titlul celor de la PSG, club in care seicii au investit o gramada de bani.

Nimeni nu ar fi ghicit la inceputul sezonului cine va lua titlul in Franta - marea favorita, PSG, a investit peste 100 de milioane de euro in jucatori. Montpellier, cea care a reusit sa castige pana la urma, investise sub 3 milioane de euro!

La victoria cu Auxerre de duminica seara care i-a adus titlul, patronul celor de la Montpellier, Louis Nicollin, a avut o coafura nebuna! Pe 15 Aprilie, el promisese in direct la televiziunea franceza TF1 ca isi va face o creasta ca a lui Jeremy Menez de la PSG daca Montpellier termina pe primul loc. A mai spus ca va fi vopsit portocaliu si albastru, adica in culorile clubului! Iar aseara a aratat ca se tine de cuvant!

Mai ingrijoratoare a fost promisiunea lui Nicollin facuta celor de la L'Equipe: "Daca voi castiga Liga Campionilor sezonul viitor, ma rad peste tot!"

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT