Gestul UNIC pe care il vor aplauda si "dusmanii" de la Real: Barcelona continua sa ii plateasca salariul URIAS lui Tito! Cat va primi anual:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 12:46

	Gestul UNIC pe care il vor aplauda si "dusmanii" de la Real: Barcelona continua sa ii plateasca salariul URIAS lui Tito! Cat va primi anual:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, azi, ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Barcelona s-a despartit in urma cu o saptamana de Tito Vilanova, antrenorul catalan fiind nevoit sa-si dea demisia din cauza unor probleme de sanatate, probleme cu care se confrunta de o buna perioada de timp si care ii pun in pericol chiar viata.

Ramasi fara antrenor, catalanii au inceput repede goana dupa gasirea unui inlocuitor, Sandro Rosell intelegandu-se cu Gerardo Martino, managerul argentinienilor de la Newell's Old Boys.

In ciuda acestui fapt, sefii fac un anunt demn de toate aplauzele, acestia spunand ca Barca va avea, in acte, doi antrenori.

"Banii pe care ii vom da lui Martino nu vor afecta in vreun fel salariul lui Vilanova. Suntem afectati de situatia prin care trece Tito si il vom sprijini in continuare platindu-i salariul din contract", a spus Javier Faus, directorul financiar al clubului.

Cu un salariu de 7.5 milioane de euro pe an, Tito Vilanova era unul dintre cei mai bine platiti manageri din lume, dupa ce a semnat anul trecut un contract cu Barca.

Potrivit presei spaniole, insa, Tito nu va mai ocupa functia de antrenor (in acte), ci va fi trecut pe un alt post in organigrama clubului.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT