Campionate externe

Gestul incredibil al campioanei Suediei! A scos la vanzare ADN-ul fostului capitan al clubului, retras din cauza unei probleme la inima: "Zici ca e Jurassic Park!"

Campioana Suediei, AIK, le ofera fanilor sansa de a cumpara ADN-ul legendei clubului!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 14:14
Data actualizarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 14:17

Nils-Eric Johansson i-a socat pe fanii lui AIK in luna februarie cand a anuntat ca se retrage din fotbal din cauza unei probleme la inima. Acum, fanii pot sa cumpere de Craciun ... ADN-ul lui Johansson! AIK a apelat la cercetatori care au obtinut ADN-ul fostului jucator, l-au cristalizat si l-au pus intr-un tub de testare.

Astfel, cu 340 de euro, fanii pot sa cumpere ADN-ul iar acesta vine intr-o cutie alaturi de banderola fostului capitan! Johansson a petrecut 11 ani la AIK, reusind sa castige 3 trofee cu clubul. Conform cercetatorilor, ADN-ul lui Johansson are termen de valabilitate de 500 de ani!

  • Gestul incredibil al campioanei Suediei! A scos la vanzare ADN-ul fostului capitan al clubului, retras din cauza unei probleme la inima: Zici ca e Jurassic Park!

"Este ca in Jurassic Park! In 500 de ani poate veti vedea multi Johanssoni alergand pe aici, cine stie? Nu sunt 100% eu, ci doar 99%. Acel procent este foarte important pentru sanatatea mea si protejeaza drepturile asupra ADN-ului. Nu mi-ar putea fi pus ADN-ul la scena unei crime, de exemplu, deoarece nu ar fi o copie exacta. Daca as fi clonat, probabil as iesi jucator de picior stang, in loc de jucator de picior drept" a comentat amuzat Johansson pentru BBC.

Modifică setările cookies