Gest socant al unui fotbalist care a jucat si in Romania: a lovit un suporter cu piciorul in gura si a fost dus cu duba la politie

Autor: Sport.ro
Luni 31 Octombrie 2016, 09:39

	Gest socant al unui fotbalist care a jucat si in Romania: a lovit un suporter cu piciorul in gura si a fost dus cu duba la politie

Un fotbalist argentinian care a evoluat si in Romania risca pedeapsa cu inchisoarea in Chile, dupa ce a lovit un suporter cu piciorul in gura.

Atacantul argentinian Sebastian Pol (Marcos Sebastian Pol Guetierrez pe numele sau complet) risca o pedeapsa cu inchisoarea in Chile, dupa ce a lovit un fan cu piciorul in gura.

Sebastian Pol, care a evoluat la Dacia Mioveni intre 2007 si 2009, marcand 5 goluri in 20 de meciuri, este legitimat in prezent la gruparea chiliana Audat Italiano. 

La ultimul meci de campionat, dintre Audax Italiano si Universidad Catolica, pierdut de echipa lui Pol cu 1-4, argentinianul s-a urcat pe gardul unei tribune si a lovit un suporter cu piciorul in cap. Momentul a semanat cu gestul lui Eric Cantona din 1995, din meciul Manchester United - Crystal Palace.

Pol a fost retinut de politie imediat dupa meci, fiind dus la sectie. Acesta a fost ulterior eliberat si si-a cerut scuze, dar nu va scapa usor. Pol va trebui sa apara in fata unui judecator, care va decide daca il va condamna sau nu.

"Nu am vrut sa ranesc pe nimeni, am reactionat prost la insultele publicului", a spus fotbalistul.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies