FOTO SPECTACULOS: Asa va arata NOUL Santiago Bernabeu! Realul va juca intr-o NAVA SPATIALA: "Va fi complet acoperit si va avea aer conditionat"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 15:54

	FOTO SPECTACULOS: Asa va arata NOUL Santiago Bernabeu! Realul va juca intr-o NAVA SPATIALA: "Va fi complet acoperit si va avea aer conditionat"

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Florentino Perez se pregateste de o intrunire a Consiliului de Administratie al Realului si este gata sa prezinte planul pentru renovarea arenei Santiago Bernabeu - noteaza ibericii de la Marca.

Potrivit cotidianului madrilen, care a publicat si o poza a viitoarei arene, Florentino Perez le-a vorbit deja celorlalti oficiali din Adunarea Generala despre renovarea stadionului, detaliind  si procedurile ce urmeaza sa fie puse in aplicare.

Perez a transmis faptul ca renovarea arenei va costa intre 300 si 400 de milioane de euro, insa investitia va fi amortizata destul de repede, urmand sa aduca peste 80 de milioane de euro anual. Cum era de asteptat, banii vor fi obtinuti dintr-un imprumut bancar, care va fi platit in mai multi ani.

De asemenea, Florentino Perez a vorbit si listarea clubului la bursa si transfomarea sa dintr-o sociatate non-comerciala, unde actiunile sunt detinute doar de asa numitii 'socios', intr-una publica, a carei actiuni pot fi cumparate de oricine.

"In ultima mea vizita in Statele Unite mi s-a oferit oportunitatea de a lista 10% din actiuni la bursa, insa am refuzat. Toate celelalte cluburi ar trebui sa fie multumite de acest lucru, pentru ca daca am fi acceptat aceasta propuneme, am fi avut mult mai multi bani, iar distanta dintre noi si ei ar fi devenit si mai mare", a spus Perez.

Pe langa renovarea stadionului, Perez a confirmat si constructia unui resort de lux in Orientul Mijlociu, in Emiratele Arabe Unite, care va fi dedicat exclusiv cantonamentelor echipei si a pregatirii jucatorilor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT