"CSU Craiova va fi exclusa din competitia fotbalistica!" Mititelu face un anunt bomba si isi acuza rivala din oras de legitimari FRAUDULOASE:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 14:43

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Adrian Mititelu jubileaza - e sigur ca a castigat, in sfarsit, razboiul cu CSU Craiova, echipa autoritatilor, care joaca in acest moment pe Ion Oblemenco.

Totul pleaca de la o serie de documente pe care site-ul Editie.ro, detinut de patronul Universitatii, Adrian Mititelu, le-a prezentat astazi si care dovedesc faptul ca echipa autoritatilor s-ar face vinovata de legitimarea frauduloasa a doi fotbalisti.

"Oameni de buna credinta din cadrul FRF au pus la dispozitia ziarului nostru documente senzationale care vor duce indubitabil la desfiintarea CSU Craiova.

[...] documentele care atesta fara echivoc ca data legitimarii a majoritatii jucatorilor CSU Craiova este 21-22 august 2013, desi la acea data societatea comerciala Club Sportiv U Craiova SA (echipa primariei), nu detinea certificat de identitate sportiva si nu era membru afiliat al FRF. Prin urmare jucatorii au fost legitimati la un club inaitne ca acesta sa se infiinteze.

[...] Mai mult, intr-o sfidare a legii si al bunului simt, in Romania anului 2013, o echipa a fost introdusa in competitia Cupei Romaniei Timisoareana fara a fi structura sportiva! Jucand un meci in 27 august 2013, la Targu Jiu, contra echipei Pandurii Targu Jiu II. Asemenea chestiuni nu se intampla nici in tarile africane", noteaza publicatia detinuta de Adrian Mititelu.

Vezi aici documentele facute publice

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT