Mesaj emotionant postat pe Twitter de Adi Mutu: "Odihneste-te in pace, prietene drag"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 15:44

	Mesaj emotionant postat pe Twitter de Adi Mutu: "Odihneste-te in pace, prietene drag"

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Adi Mutu a postat un mesaj pe contul sau de Twitter, in care isi arata recunostinta fata de fondatorul clinicii Sporting Chance, unde romanul a urmat un program de reabilitare, Peter Kay, care s-a stins din viata marti, la varsta de 52 de ani.

"Odihneste-te in pace, prietene drag Peter Kay! Iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine... Imi vei lipsi", a scris, vineri, Mutu.

Dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina in 2004, cand evolua la Chelsea, Mutu a urmat un program de consiliere la clinica Sporting Chance, fondata de Peter Kay si de fostul fotbalist Tony Adams.

Kay si fostul capitan al echipei Arsenal Londra au pus bazele clinicii in anul 2000, cu scopul de a oferi ajutor specializat sportivilor care au probleme cu privire la dependenta de alcool, droguri, jocuri de noroc etc. Printre vedetele tratate la aceasta clinica s-au numarat Paul Gascoigne, Joey Barton, Paul Merson, Clarke Carlisle, Kenny Sansom si Kelly Smith.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT