Fostul coleg al lui Balotelli a spus totul! Cum este văzut italianul care acum joacă în Elveția

Mario Balotelli Davide Santon FC Sion Campionate externe Mario Balotelli
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:23
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:22

Mario Balotelli evoluează în Elveția, la FC Sion, și este cotat la 2.8 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Italianul născut la Palermo a fost transferat în perioada de mercato recent încheiată de FC Sion, după aventura sa în Turcia, la Adana Demirspor.

De-a lungul carierei sale, Balotelli a evoluat la Inter Milan, acolo unde a fost coleg cu Davide Santon. Retras din activitate în 2022 la AS Roma, fostul fundaș și-a exprimat părerea cu privire la Mario Balotelli.

Santon a evidențiat faptul că italianul care într-un timp era cotat la 32 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, ar fi putut produce mai mult în cariera sa fotbalistică.

Santon: „Ar fi putut face mult mai mult”

„A fost întotdeauna tipul nebun, dar bun. Din punct de vedere tehnic, era puternic. Probabil, ar fi putut face mult mai mult decât a făcut, dar, cu toate acestea, a adus cu el multă satisfacție.”, au fost cuvintele lui Davide Santon pentru Tuttosport, citate de Tuttomercatoweb.

Cifrele lui Balotelli

Balotelli a evoluat pentru Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirsport și FC Sion.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Inter, 86, unde a reușit să se impună de 28 de ori și să paseze decisiv în 16 situații. Cele mai multe goluri le-a dat în Franța, la Nice, 43.

La națională, italianul a prins 36 de selecții în teren și a marcat de 14 ori. A câștigat un Champions League (Inter, 09/10) un titlu Premier League (Manchester City, 2012). În total, Balotelli și-a adjudecat 10 trofee în cabina sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!