Mario Balotelli Davide Santon FC Sion Campionate externe

Fostul coleg al lui Balotelli a spus totul! Cum este văzut italianul care acum joacă în Elveția

Mario Balotelli evoluează în Elveția, la FC Sion, și este cotat la 2.8 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:23
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 13:22

Italianul născut la Palermo a fost transferat în perioada de mercato recent încheiată de FC Sion, după aventura sa în Turcia, la Adana Demirspor.

De-a lungul carierei sale, Balotelli a evoluat la Inter Milan, acolo unde a fost coleg cu Davide Santon. Retras din activitate în 2022 la AS Roma, fostul fundaș și-a exprimat părerea cu privire la Mario Balotelli.

Santon a evidențiat faptul că italianul care într-un timp era cotat la 32 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, ar fi putut produce mai mult în cariera sa fotbalistică.

Santon: „Ar fi putut face mult mai mult”

„A fost întotdeauna tipul nebun, dar bun. Din punct de vedere tehnic, era puternic. Probabil, ar fi putut face mult mai mult decât a făcut, dar, cu toate acestea, a adus cu el multă satisfacție.”, au fost cuvintele lui Davide Santon pentru Tuttosport, citate de Tuttomercatoweb.

Cifrele lui Balotelli

Balotelli a evoluat pentru Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Marseille, Brescia, Monza, Adana Demirsport și FC Sion.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Inter, 86, unde a reușit să se impună de 28 de ori și să paseze decisiv în 16 situații. Cele mai multe goluri le-a dat în Franța, la Nice, 43.

La națională, italianul a prins 36 de selecții în teren și a marcat de 14 ori. A câștigat un Champions League (Inter, 09/10) un titlu Premier League (Manchester City, 2012). În total, Balotelli și-a adjudecat 10 trofee în cabina sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies