Ghinion teribil pentru Manchester City. Fotbalistul pe care Guardiola se baza cel mai mult s-a accidentat în pauza internațională

Manchester City Echipa nationala a Angliei John Stones Nations League Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:43
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:42

John Stones s-a accidentat în prima parte a jocului de pe Wembley dintre Anglia și Germania, încheiat 3-3.

Anglia s-a duelat cu Germania în ultimul meci din Liga A, Nations League. Britanicii au remizat și au retrogradat în Liga B, după ce s-au clasat pe ultima poziție într-o grupă de foc cu nemții, Ungaria și Italia.

John Stones, omul de bază din compartimentul defensiv al lui Manchester City, s-a accidentat în minutul 37, iar selecționerul Angliei, Gareth Southgate, l-a înlocuit cu Kyle Walker.

Potrivit informațiilor publicate pe rețelele social media de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, Stones și-a accidentat tendonul, lucru confirmat și de Southgate la conferința de presă de după meci, conform unei publicații din Manchester: „John simte o durere care are legătură cu tendonul”.

Manchester City, fără John Stones în Premier League

Cu John Stones indisponibil, Pep Guardiola va putea miza pe Ruben Dias, Aymeric Laporte, Nathan Ake și Manuel Akanji, care a fost transferat în perioada de mercato recent încheiată de la Borussia Dortmund.

Stones este cotat la 30 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, și evoluează pentru "cetățeni" din vara anului 2016. Englezul a bifat 202 apariții, a înscris 13 goluri și a pasat decisiv în patru situații.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!