Campionate externe

Fanii lui Rangers, supărați pe Steven Gerrard: ”Sper că vei retrograda!" / "Nu îl voi ierta niciodată!”

Steven Gerrard s-a despărțit de Rangers și a semnat cu Aston Villa.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 19:40
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 19:42

Legenda lui Liverpool a scris istorie pe banca scoțienilor, câștigând, în sezonul precedent, campionatul, fără să piardă vreun meci. Chiar și așa, suporterii lui Rangers s-au supărat pe Gerrard pentru decizia de a pleca de la echipă.

Aceștia au reacționat dur pe social-media, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, acesta a spus că nu intenționează să plece de la echipă în viitorul apropiat. 

O zi foarte, foarte tristă. Mi-ar plăcea să îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru clubul nostru, dar nu îl voi ierta niciodată că ne-a lăsat în această perioadă. Mi-am pierdut tot respectul pentru el. Nimeni nu este mai mare decât clubul”.

Apreciez munca pe care a depus-o timp de trei ani, de la haos la campioni. Din păcate, nu este plăcut să pui capăt cu o plecare atât de urâtă”.

Nu știu ce să cred despre această veste. Sunt furios că a făcut-o într-un moment ca acesta, când se apropie un meci din cupele europene și o semifinală. Totuși, știm că loialitatea sa pe termen lung nu a fost niciodată față de Rangers. Îmi doresc să vină cineva care poate câștiga și care iubește acest club. Cine este următorul?

Este cu adevărat un șarpe. Sper să vei retrograda. Nu îți doresc nimic bun pentru că ai făcut acest lucru în acest moment”.

Modifică setările cookies