Eric Bicfalvi, direct la matineu! Echipa sa a retrogradat în liga secundă

Eric Bicfalvi Dinamo fc uRAL Campionate externe Eric Bicfalvi
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:23
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:23

FC Ural, echipa la care joacă Eric Bicfalvi, a retrogradat în Liga a 2-a din Rusia după ce a pierdut barajul împotriva celor de la Akron Togliatti. 

După 11 ani în primul eșalon, formația din Ekaterinburg va juca în divizia secundă în sezonul următor.

Barajul decisiv

În meciul tur, FC Ural a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 0-2, iar Eric Bicfalvi nu a fost folosit. În returul disputat pe terenul celor de la Akron Togliatti, Ural a câștigat cu 2-1, dar acest rezultat nu a fost suficient pentru a evita retrogradarea, scorul general fiind 2-3 în favoarea echipei din Togliatti. Bicfalvi a intrat pe teren în minutul 66 al meciului retur și a jucat o jumătate de repriză, dar nu a reușit să schimbe soarta echipei sale.

  • Eric Bicfalvi, gol în Rusia! Cum a înscris în stardtul duelului cu Arsenal Tula

În sezonul recent încheiat, Bicfalvi a evoluat în 27 de meciuri pentru FC Ural, unde a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive. Deși nu a reușit să reproducă sezoanele bune din trecut, el a rămas un jucător valoros pentru echipa din Rusia. De-a lungul celor șapte sezoane petrecute la Ural, Bicfalvi a adunat 213 apariții, a marcat 60 de goluri și a oferit 20 de assist-uri.

Viitorul la FC Ural

Președintele clubului FC Ural, Grigori Ivanov, a declarat că Eric Bicfalvi va rămâne la echipă chiar și după ce va decide să se retragă din activitatea competițională. â

„Eric va rămâne la echipă, i-am prelungit contractul. Aici își va încheia cariera. El este mereu un jucător folositor clubului. Chiar dacă va juca mai puțin, el va fi întotdeauna lângă noi. Am spus deja că suntem pregătiți să-i oferim un post în cadrul clubului. A făcut foarte multe pentru echipa noastră”, a precizat Ivanov conform presei din Rusia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!