E sigur! Litex nu se opune plecarii lui Reghecampf, bulgarii au numit deja un nou antrenor

E sigur! Litex nu se opune plecarii lui Reghecampf, bulgarii au numit deja un nou antrenor

Sefii lui Litex Lovech s-au reorientat repede dupa aflarea vestii ca Reghecampf s-a inteles cu Gigi Becali. Acestia au numit un nou antrenor.

UPDATE | Litex anunta pe siteul oficial ca Steaua va plati compensatii pentru a-l lua pe Reghecampf. Asa cum Becali a afirmat deja, patronul campioanei Romaniei va trebui sa achite clauza de reziliere a contractului pe care antrenorul il avea cu bulgarii


Sarbul Ljupko Petrovic, fost castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Rosie Belgrad, in 1991, va fi antrenorul lui Litex Lovech. Bulgarii nu vor tine de Reghecampf, scrie presa de la Sofia, care anunta ca veteranul antrenor in varsta de 68 de ani a ajuns deja in cantonamentul echipei.

Publicatiile de sport in Bulgaria, Sportal si Gong, anunta ca Petrovic, cel care a asigurat interimatul si intre mandatele lui Krassimir Balakov si Laurentiu Reghecampf, o va pregati pe Litex. Acesta va conduce antrenamentul echipei de astazi.

Reghecampf mai avea doi ani si jumatate de contract cu Litex Lovech, dar Gigi Becali a anuntat ca ii va plati acestuia clauza de reziliere a contractului cu bulgarii, urmand apoi sa o scada din contractul antrenorului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiul violent de la fabrica de produse din țiței din Prahova ar fi izbucnit de la un aparat de sudură
BRAT

Modifică setările cookies