Dezvaluiri incredibile din vestiarul Barcei! Messi isi UMILESTE colegii intr-un mod BARBAR: "Ba, tu nu insemni nimic in fotbal!"

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 10:00

	Dezvaluiri incredibile din vestiarul Barcei! Messi isi UMILESTE colegii intr-un mod BARBAR: "Ba, tu nu insemni nimic in fotbal!"

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Leo Messi, cel mai bun fotbalist al planetei, omul care a pus mana pe Balonul de Aur si nu mai vrea sa-l dea inapoi, nu este chiar cine spune el ca este si cel pe care fanii il vad pe teren - este dezvaluirea facuta de jurnalistii cotidianului spaniol El Confidencial, care a publicat in editia tiparita mai multe amanunte din vestiarul Barcei, toate incriminandu-l pe argentinian.

Potrivit spaniolilor, doi dintre tinerii fotbalisti ai Barcei, Gerard Deulofeu si Alejandro Grimaldo, primul dintre ei imprumutat in acest sezon la Everton, ar fi rupt "legea tacerii", impusa in vestiarul echipei, si le-ar fi marturisit colegilor de la nationala de juniori prin ce au trecut la Barca.

Desi Xavi, Iniesta sau Puyol au sustinut intotdeauna ca astfel de dezvaluiri au rolul de a nelinisti spiritele si de a crea tensiune in vestiar, declaratiile facute de cei doi jucatori ar putea schimba complet situatia.

Astfel, acestia ar fi dezvaluit doua episoade petrecute intre Messi si Tello, respectiv Alexis.

"Ce faci? Esti nou aici, nu insemni nimic in fotbal, asa ca paseaza-mi mie mingea. Tu esti aici sa joci pentru mine!" sau "La cat de prost joci, nu imi dau seama cum ai costat atat de mult. Nu marchezi destul, mai bine imi pasezi mie mingea", le-ar fi spus Messi celor doi colegi, conform dezvaluirilor facute de El Confidencial.

Mai mult, ibericii noteaza ca asemenea episoade sunt frecvente in vestiarul Barcei, insa fotbalistii tin secret cele intamplate, printr-o lege a tacerii, asemanatoare celei adoptate de mafie.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT