DEZASTRU pentru cel mai bogat club din lume! Antrenorul a fost DAT AFARA dupa 16 zile, toate vedetele pleaca! BOMBA de 1 miliard care a explodat azi

Autor: Sport.ro
Miercuri 07 August 2013, 14:55

	DEZASTRU pentru cel mai bogat club din lume! Antrenorul a fost DAT AFARA dupa 16 zile, toate vedetele pleaca! BOMBA de 1 miliard care a explodat azi

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Acest anunt termina o era in fotbal! Decizia neasteptata a patronului i-a socat pe fani!

Bogatii de la Anji sunt istorie! Miliardarul Kerimov va opri investitiile masive si are de gand sa vanda tot. Nu vrea sa mai sustina proiectul de 1 miliard inceput acum 3 ani si renunta la cele mai importante nume din lot. Willian, Eto'o, Traore si Samba au fost scosi la vanzare, iar antrenorul Meulensteen, fost asistent al lui Guus Hiddink, a primit anuntul ca se renunta la serviciile sale dupa numai 16 zile ca principal.

"Adevarul e ca incercam sa schimbam lucrurile la Anji. Multi jucatori vor pleca, noul buget nu va depasi 55 de milioane de euro", a explicat presedintele Ramchukov intr-un dialog cu suporterii pe Twitter.

Bugetul nelimitat e istorie in Dagestan. Platit cu un salariu record de 20 de milioane de euro pe sezon, Eto'o trebuie acum sa-si caute echipa, cea mai probabila destinatie fiind Serie A, unde e dorit de AC Milan. Fostul atacant al CFR-ului, Lacina Traore, e disponibil pentru mai putin de 10 milioane, in timp ce Willian se poate intoarce la Sahtior daca Chelsea nu revine cu o propunere de peste 30 de milioane de euro.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT