Barcelona Inter jordi alba Campionate externe

NEWS ALERT Despărțire șoc la Barcelona! Acord cu Inter pentru un transfer venit de nicăieri

Ultimele ore ale ferestrei de mercato propun câteva transferuri surprinzătoare, iar în această categorie pare să se încadreze și FC Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 August 2022, 23:30
Data actualizarii: Miercuri 31 August 2022, 23:32

Publicația catalană Sport, care îl citează pe jurnalistul Gerard Romero, scrie că Barcelona și Inter au ajuns la un acord de principiu pentru împrumutul lui Jordi Alba pe "Giuseppe Meazza".

Acord între Barcelona și Inter pentru împrumutul lui Jordi Alba

Potrivit sursei citate, cele două cluburi au bătut palma, însă Jordi Alba nu și-a dat încă acordul pentru un transfer la Inter.

De asemenea, Barcelona ar urma să suporte în continuare 60% din salariul lui Jordi Alba, pe durata împrumutului la Inter.

Mutarea ar fi una de-a dreptul surprinzătoare, în contextul în care fundașul stânga este unul dintre căpitanii echipei și unul dintre cei mai vechi jucători din lotul catalanilor. De asemenea, este prima informație din această vară venită din surse credibile privind un transfer al lui Alba.

În acest sezon, Jordi Alba a jucat în două meciuri de campionat ale Barcelonei, iar în ultima etapă, contra lui Real Valladolid, a fost rezervă neutilizată.

  • iulie 2012 este momentul în care Jordi Alba a fost transferat de Barcelona de la Valencia, în schimbul sumei de 14 milioane de euro
  • 431 de meciuri, 25 de goluri și 94 de pase decisive a strâns Alba la Barcelona
  • 33 de ani a împlinit Jordi Alba în martie
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!