"Curajul" lui Reghe de a se impaca cu Victor Piturca nu a ramas fara urmari! Mesajul sotiei sale dupa ce a aflat ce vrea sa faca

"Curajul" lui Reghe de a se impaca cu Victor Piturca nu a ramas fara urmari! Mesajul sotiei sale dupa ce a aflat ce vrea sa faca

Ana-Maria Prodan a apreciat intentia lui Reghecampf de a se impaca cu Piturca.

Razboiul dintre Victor Piturca si sotii Reghecampf intra intr-o noua faza. Dupa ce cele doua tabere s-au sicanat reciproc in ultimul an, totul a culminat cu episodul de 1 decembrie, cand Piturca nu a dorit sa dea mana cu Reghecampf, cand cei doi s-au intalnit in Al Ittihad - Al Ahli.

Desi incidentul a luat amploare in presa din Romania, Reghecampf a trecut cu vederea gestul si a declarat ca va incerca sa dea mana cu Piturca si data viitoare, sperand sa nu mai fie refuzat.

Declaratia acestuia nu a ramas fara raspuns din partea sotiei sale, Ana-Maria Prodan, si ea in razboi cu fostul selectioner. Aceasta si-a postat un mesaj pe facebook prin care apreciaza "curajul" lui Reghe de a incerca sa se impace cu Piturca: "Esti cel mai bun om de pe pamant, te iubesc. Tu esti iubirea mea cea mare", a scris Ana-Maria Prodan pe facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies