Giani Kirita Dinamo Bucuresti Ovidiu Burca Superliga Giani Kiriță

Giani Kiriță îl ia la bani mărunți pe Ovidiu Burcă: „Pentru noi, golanii, era un cățeluș!” 

Ovidiu Burcă (43 de ani) e antrenorul lui FC Dinamo București din iulie 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 17:59
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 17:59

Tehnicianul a reușit imposibilul. Ovidiu Burcă a promovat-o pe Dinamo București în Superliga României, după un singur sezon petrecut în al doilea eșalon. „Câinii roșii” au învins-o în barajul de promovare/menținere în Superliga României cu 8-5 la general pe FC Argeș.

Giani Kiriță îl ia la bani mărunți pe Ovidiu Burcă: „Pentru noi, golanii, era un cățeluș!” 

Giani Kiriță, un fost dinamovist, a vorbit despre Ovidiu Burcă și a precizat că în timpul carierei fotbalistice a jucătorului, actualul tehnician de la Dinamo se ținea mereu după Gică Popescu și încerca să facă lucrurile pe care și fostul mare jucător le realiza.

„Eu îl ştiu pe Ovidiu, am jucat împreună. Este un băiat foarte cuminte şi foarte educat. Prea cuminte pentru fotbal. Drept dovadă nu a jucat cine ştie ce, pe unde. Prea cuminţel. Dar a fost genul de fotbalist care se băga pe lângă alţii, să înveţe. 

De exemplu, când a venit Gică Popescu la Dinamo, era numai lângă el. Era un de lesă. Unde era Gică Popescu, era şi el. Nu era ceva rău, dar pentru noi, golanii, era un fel de 'Rămâi acolo că eşti căţeluşul lui Gică Popescu'.

Voia să înveţe. Şi dacă făcea Gică Popescu streching la Săftica, primul care făcea streching era Ovidiu. La modul ăsta. Nici nu ştiam ce e ăla streching până atunci”, a spus Giani Kiriță, potrivit Fanatik.

Dinamo București, în această stagiune

După două etape disputate în primul eșalon al României, echipa pregătită de Ovidiu Burcă a obținut două rezultate negative. Mai întâi, „câinii roșii” au pierdut cu Universitatea Craiova acasă, scor 0-2, în prima etapă. În a doua etapă, FCSB a învins-o în marele derby pe Dinamo cu 2-1.

Pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare urmează partida din a treia etapă a Superligii cu Sepsi OSK. Ultima dată când cele două cluburi s-au confruntat a fost în noiembrie 2022, în Cupa României, când covăsnenii au pășit învingători cu 3-2. Dinamo - Sepsi va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro luni, 31 iulie, de la ora 21:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!