VIDEO „Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Șumudică nu a ezitat și a spus asta

Marius Sumudica Cristiano Ronaldo Saudi Pro League Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 08:27
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 10:37

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Al-Nassr după ce s-a despărțit de Manchester United în urma interviului 'exploziv' oferit jurnalistului Piers Morgan, semnând un contract de 200 milioane de euro pe an cu formația din Arabia Saudită.

În campionatul respectiv antrenează și Marius Șumudică din iulie 2022 la Al-Raed, echipă care se află pe poziția a 11-a în Saudi Pro League cu doar 16 puncte din 45 posibile.

„Crezi că Ronaldo e cel mai bun?” Șumudică nu a ezitat și a spus asta

Tehnicianul român a aterizat sâmbătă dimineață în România și va sta șapte zile în țară. La sosire, a vorbit cu presa și, întrebat despre transferul lui Cristiano Ronaldo în liga în care este și el antrenor, Șumudică a evidențiat, printre altele, că Arabia Saudită este un campionat puternic.

„(n.r. Cum e privit transferul lui Ronaldo?) Voi trebuie să știți cum e privit, eu din interior nu-mi pot da seama. E show! Ați văzut, dacă a venit Paris Saint-Germain să joace cu o selecționată aliată formată din Al-Hilal și Al-Nassr Stars cu stadionul arhiplin... S-a luat o altă turnură acestei competiții. 

(n.r. Crezi că Ronaldo e cel mai bun?) Nu știu, la ce a făcut și la ce a demonstrat, este un jucător foarte, foarte bun. A câștigat tot ce se putea câștiga în Europa, decoamdantă nu pot să spun... În Arabia să știi că nu e ușor, nu zic că Ronaldo nu va face față, dar nu e ușor”, a spus Marius Șumudică.

Antrenorul român a obținut o medie de un punct în 16 meciuri la Al-Raed, potrivit statisticilor oferite de Transfermarkt. 10 înfrângeri are per total Șumudică la echipă, doar patru victorii și un singur rezultat de egalitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!