Cristiano Ronaldo Manchester United Napoli Campionate externe

NEWS ALERT Cristiano Ronaldo a decis unde vrea să se transfere

Cristiano Ronaldo (37 de ani) pare decis să plece de la Manchester United în iarnă, chiar dacă înțelegerea dintre starul portughez și club va expira, oricum, în vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 10:17
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 10:17

Portughezul a fost sancționat după ce ”a refuzat să intre pe teren” și a plecat la vestiare înainte de finalul meciului dintre Manchester United și Tottenham. Tensiunile dintre lusitan și antrenorul Erik ten Hag au amplificat zvonurile potrivit cărora Ronaldo și-ar dori să plece de pe Old Trafford.

Cristiano Ronaldo vrea să plece în Serie A!

După ce s-a zvonit că Chelsea ar fi interesată de serviciile sale, se pare că un alt club a intrat în cursa pentru semnătura lui Ronaldo. 

United nu ar vrea să-l cedeze pe multiplul câștigător al Balonului de Aur la o altă rivală din campionat, astfel că Ronaldo ia acum în considerare un transfer în Serie A, unde este dorit de Napoli, scrie Corriere dello Sport.

  • Site-urile de specialitate îl evaluează pe fostul Balon de Aur la 20 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a jucat în 12 partide din acest sezon și a marcat două goluri - unul în campionat și unul în Europa League. În campionat, lusitanul a fost titular în doar două partide.

Chelsea nu ar fi singura echipă interesată de transferul lui Cristiano Ronaldo în iarnă. Portughezul ar mai fi și în atenția celor de la Galatasaray, club care și-ar fi exprimat deja dorința de a discuta cu Jorge Mendes, celebrul impresar al lui CR7.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies