Cristiano Ronaldo a cucerit internetul. Starul Realului, cel mai urmarit om din lume, peste Messi, dar si peste Obama, Putin sau Shakira

Cristiano Ronaldo a cucerit internetul. Starul Realului, cel mai urmarit om din lume, peste Messi, dar si peste Obama, Putin sau Shakira

22:05 LIVE la Sport.ro: Fenerbahce - Ajax Amsterdam | Bucurati-va de fotbal!

Cristiano Ronaldo si-a consolidat dominatia pe retelele de socializare de pe Internet, devenind lider si pe Instagram, dupa ce l-a devansat pe brazilianul Neymar in privinta numarului de urmaritori.

Ronaldo, care a ajuns la 33,7 milioane de "followers" pe Instagram, era deja "rege" pe Facebook, cu 107 milioane de fani, in fata cantaretei columbiene Shakira, in timp ce pe Twitter starul lusitan este cel mai urmarit sportiv, cu 38 milioane de urmaritori. 

Astfel, imaginea starului lusitan, castigatorul a trei Ghete de Aur si patru Baloane de Aur, continua sa fie una foarte buna. Un studiu dat publicitatii anul trecut de catre o scoala de marketing fixa valoarea de piata a lui Cristiano Ronaldo la 54 milioane de euro, cu 11 milioane mai mult decat in anul precedent.

Thanks to my team mates and Real Madrid fans for this beautiful moment. ❤️❤️❤️

Posted by Cristiano Ronaldo on Saturday, October 17, 2015

Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile au decis: dozele de vaccin de la Johnson & Johnson rămân în depozit
BRAT
Modifică setările cookies