Clasamentul in care Barcelona este depasita de Leipzig sau Bournemouth, iar Real Madrid e pe primul loc! Cum arata TOP 10

Clasamentul in care Barcelona este depasita de Leipzig sau Bournemouth, iar Real Madrid e pe primul loc! Cum arata TOP 10

Surprinzator, Real Madrid se afla pe primul loc in topul care arata strategia adoptata de fiecare echipa in ceea ce priveste transferurile.

CIES Football Observatory a publicat un nou raport anual in care prezinta un clasament al celor 98 de echipe din cele mai tari 5 campionate din Europa. Clasamentul este facut in functie de media de varsta a jucatorilor cumparati de cluburi.

Primele 5 echipe din top care investesc in jucatori tineri sunt Real Madrid, Leipzig, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund si Tottenham. In primele 10 echipe clasate sunt 4 din Germania, 4 din Anglia si cate 1 din Spania si Franta. Desi este recunoscuta penrtu academia La Masia, Barcelona este abia pe locul 16 cu o medie de 24.12 ani a jucatorilor in momentul in care au fost cumparati.

Real Madrid are o medie de 22.53 de ani a jucatorilor din actualul lot in momentul in care au fost adusi la club. Asta in conditiile in care Cristiano Ronaldo avea 24 de ani cand a fost transferat de la Manchester United, la fel ca Gareth Bale. Capitanul Sergio Ramos avea 19 ani cand a fost transferat de Real, iar Pepe avea si el 24 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies