Campionate externe

Cel mai curtat jucător din Europa! Cinci echipe îl vor pe starul evaluat în 2018 la 100 de milioane de euro

Cinci echipe sunt interesate de un mijlocaș care, până nu de mult, era cotat de site-urile de specialitate la 100 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:19
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 14:23

Dele Alli (25 de ani) ar putea pleca de la Tottenham în această iarnă, iar presa engleză a scris că Newcastle ar fi una dintre echipele interesate de serviciile sale. Pentru Alli, se caută o echipă la care să evolueze sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Dele Alli, dorit de cinci echipe

Pe lângă Newcastle, sunt și alte cluburi din Premier League care sunt interesate de mijlocașul englez: Brighton, Burnley și Everton îl vor pe britanic, dar și Borussia Dortmund, una dintre echipele de top din Germania, scrie Daily Mail.

Mijlocașul englez nu a mai primit la fel de multe șanse la Tottenham în ultimele două sezoane și este într-o evidentă scădere de formă. 

Chiar și site-urile de specialitate, care îl evaluau în 2018 la 100 de milioane de euro, îi oferă acum o cotă de piață de ”doar” 25 de milioane de euro.

Alli a jucat în 18 partide pentru Tottenham în acest sezon, majoritatea din postura de rezervă, reușind să marcheze doar două goluri.

Modifică setările cookies