Ce NEBUNIE! Spaniolii au aflat detaliile contractului semnat de Leo Messi! Suma ametitoare incasate IN REALITATE de argentinian

Leo Messi, starul argentinian al Barcelonei, cvadruplu castigator al Balonului de Aur, a semnat un contract cu adevarat fabulos cu Barcelona, acesta urmand sa incaseze de doua ori mai mult decat cel mai bine platit fotbalist din Anglia, Wayne Rooney.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:51
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 14:08

26 de ani, 4 Baloane de Aur, 3 Ligi ale Campionilor, 6 titluri ale Spaniei si multe alte trofee si recorduri. Intr-un cuvant - Messi.

Vazut ca cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, peste jucatori care au avut milioane de fani la picioare, ca Pele sau Maradona, Leo Messi a creat in ultimul deceniu o adevarata manie, dar si o industrie de sute de milioane.

Iar acest lucru aduce, anual, munti de bani Barcelonei, club care profita din plin de pe urma sa, atat din punct de vedere sportiv, dar si pe plan financiar. Cu venituri de zeci de milioane aduse anual in conturile clubului, Leo Messi este, insa, si rasplatit pe masura, iar ultimul contract semnat de argentinian este unul cu adevarat fabulos, noteaza cotidianul spaniol MARCA, care a publicat astazi sumele reale pe care acesta le va incasa in urmatorii ani.

Leo Messi (26 de ani) a semnat in urma cu doar o saptamana un nou contract cu Barcelona, dupa ce a pus o presiune destul de puternica pe sefii clubului, acesta urmand sa incaseze 20 de milioane de euro net in fiecare an.

Potrivit MARCA, Leo Messi va incasa cu 7 milioane mai mult decat inainte, acesta urmand sa "sara" de la 13 la 20 de milioane de euro net, la care ar urma sa se adauge si bonusuri ce insumeaza circa 3 milioane de euro.

De asemenea, contractul prevede o clauza retroactiva prin care argentinianul va incasa aceeasi suma si pentru sezonul care se va incheia la finalul acestei saptamani.

Barcelona a decis sa pastreze clauza de reziliere in valoare de 250 de milioane de euro si a renuntat la pretentiile in ceea ce prevede drepturile de imagine ale jucatorului.

Ca o comparatie, Leo Messi va castiga exact dublu decat Wayne Rooney, cel mai bine platit fotbalist din fotbalul englez, cel care primeste 350 de mii de lire, adica circa 400 de mii de euro, pe luna.

Modifică setările cookies