ADIO, Steaua! Campioana a mai pierdut un jucator pe care voia sa-l transfere! "Am semnat pe doi ani!"

Steaua voia sa-l ia pe fundasul Guilherme de la Petrolul, insa acesta a semnat prelungirea dupa ce s-a inteles cu patronul Dan Capra.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:34
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 13:33

Zilele trecute a aparut informatia ca Steaua este interesata de jucatorul celor din Prahova. El era in ultima parte a contractului, iar plecarea in Ghencea parea iminenta.

ADIO, STEAUA

"Nu am semnat cu Steaua. Fanii asa cred si mi-au injurat familia si mi-au transmis sa nu mai calc prin Ploiesti. Vreau sa joc in meciul cu Steaua. Discut cu cei de la Petrolul si suntem aproape sa ne intelegem pentru un nou contract. Sper sa fie bine, vreau sa joc in continuare Romania", a spus Guilherme initial.

Astazi, la o conferinta de presa, fundasul de la Petrolul a anuntat ca s-a inteles pentru a ramane inca doi ani la club.

"Eu raman la Petrolul, am batut palma cu Dan Capra. Sunt fericit aici si sper sa facem un sezon viitor foarte frumos. Niciodata nu am fost departe sa raman aici, impresarul meu a fost plecat, dar cand a venit am batut palma. Ne-am intalnit ieri, ne-am inteles pe doi ani si voi semna in scurt timp.

Sper sa se fi terminat problema cu fanii, eu am sentimente pentru fanii Petrolului si sper sa fie toti maine pe stadion. Pentru mine nu conteaza cel mai mult banii, conteaza si asta, dar cel mai important este sa fiu fericit unde joc. Familia mea s-a speriat dupa ce s-a intamplat, dar nu s-a pus problema sa nu semnez prelungirea", a declarat Guilherme.

Modifică setările cookies