Rafa Marquez, fostul jucator de la Barcelona, investigat in Mexic pentru trafic de droguri

Rafa Marquez, fostul jucator de la Barcelona, investigat in Mexic pentru trafic de droguri

UEFA Champions League: Sporting - Steaua, marti, 15 august, 21:45, in direct la PRO TV!

Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite al Americii a anuntat in aceasta seara ca internationalul mexican, Rafa Marquez, este unul dintre cei 22 de oameni sanctionati pentru posibile legaturi cu traficul de droguri!

Trezoreria a emis un comunicat in care a anuntat ca va sanctiona si 43 de entitati din Mexic, inclusiv un club de fotbal si un casino. Sanctiunile sunt rezultatul unei investigatii cu o durata de mai multi ani asupra unei organizatii condusa de Raul Flores Hernandez. Este cea mai mare operatiune de cercetare a unei organizatii de trafic de droguri facuta vreodata!

Rafa Marquez a jucat la FC Barcelona si New York Red Bulls si care evolueaza in acest moment la clubul Atlas din Guadalajara, el fiind si capitanul nationalei Mexicului.

Guvernul american a facut referire la Marquez si la cantaretul Julio Cesar Alvarez, cunoscut mai bine sub numele de Julion Alvarez, ca persoane cu o relatie de lunga durata cu Flores Hernandez ce "s-au comportat ca persoane paravan pentru el si organizatia sa si au detinut bunuri pentru acesta".

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies