Atac la DOMINATIA lui Ronaldo! Liverpool are doua staruri in lupta pentru Gheata de Aur, Sturridge s-a apropiat de podium! Cum arata clasamentul in acest moment:

Atac la DOMINATIA lui Ronaldo! Liverpool are doua staruri in lupta pentru Gheata de Aur, Sturridge s-a apropiat de podium! Cum arata clasamentul in acest moment:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Lupta pentru Gheata de Aur continua si pare sa fie mai apriga ca niciodata, staruri precum Luis Suarez, Cristiano Ronaldo, Diego Costa, Daniel Sturridge si Zlatan Ibrahimovic dorindu-si trofeul de cel mai bun marcator al Europei.

Cu cel mai prolific atac din fotbalul european, Manchester City are un singur fotbalist in top 10 in acest moment, Kun Aguero, cu 15 reusite, aflandu-se pe locul 8. Pe de alta parte, Liverpool, revelatia sezonului din Premier League, are doi fotbalisti in primii 10 ai Europei, Luis Suarez si Daniel Sturridge atacant unul dintre cele mai importante trofee individuale din fotbal.

De altfel, ultimul dintre acestia, englezul Sturridge, a fost si cel mai mare castigator al acestei etape, el reusind sa inscrie de doua ori in victoria echipei sale cu Swansea (4-3), in timp ce Suarez, Ronaldo (suspendat) si Diego Costa nu au reusit sa marcheze.

Un alt "castigator" a fost si Ibrahimovic, care a marcat un hat-trick cu Toulouse, ajungand la cota 22 in actualul sezon. Cu toate acestea, suedezul este dezavantajat de coeficientul mai slab al campionatului Frantei, care primeste doar 1.5 puncte pentru fiecare gol marcat, fata de 2 puncte primite de jucatorii care activeaza in Anglia, Spania, Germania sau Portugalia.

Surpriza saptamanii vine din partea brazilianului Alan, fotbalist legitimat la Red Bull Salzburg. Acesta a ajuns la 21 de goluri marcate si a trecut peste Aguero, Alexis si Grizmann. Ca si in cazul lui Ibrahimovic, Alan este dezavantajat de coeficientul mai slab al campionatului Austriei.

Cum arata clasamentul in acest moment

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noapte de coșmar pentru călătorii unui tren: Au rămas în câmp, fără curent, apă sau mâncare. Încă sunt acolo
BRAT
Modifică setările cookies