ANALIZA: cele mai mari BOMBE pe piata transferurilor! Cine a platit cel mai mult, cine a incasat sumele uriase si care e cel mai BOGAT campionat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 13:53

	ANALIZA: cele mai mari BOMBE pe piata transferurilor! Cine a platit cel mai mult, cine a incasat sumele uriase si care e cel mai BOGAT campionat:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Plecarea lui Gareth Bale la Real, exodul de jucatori de la Anji, cat si achizitiile masive ale lui Tottenham. Toate sunt evenimente importante care au avut loc vara tocmai incheiata. In urma perioadei de transferuri au ramas sume cu adevarat uriase!

Cum arata un clasament al plecarilor si al venirilor, in ligile de fotbal:

Concluzii:

- Premier League a platit cei mai multi bani: 760 mil. euro, si a incasat 274 mil. euro, fiind pe minus cu 485 mil. euro

- la polul opus, cele mai mari incasari au fost in Spania, in Primera Division: au intrat 504,5 mil. euro, asta chiar daca s-au platit peste 90 de mil. doar pentru Bale

- in acelasi timp, Liga 1 a cumparat de 3,9 mil. de euro, insa a vandut de 24,1 mil. euro

Clasamentul pe echipe, adica intre cele care au platit cel mai mult pentru jucatori:

Mai jos sunt listate cluburile care au incasat cei mai multi bani in urma plecarii jucatorilor. Prima este Anji, care a scapat de toate vedetele, odata ce patronul a renuntat la investitii. Tottenham e pe locul doi, pentru afacerea Gareth Bale.

Sursa: transfermarkt.de

Care ti se pare cea mai buna echipa din lume, tinand cont de transferurile din aceasta vara?

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT