Tradare ISTORICA! Steaua il vrea pe unul dintre CAPITANII lui Dinamo! Transferul care declanseaza RAZBOIUL intre rivale

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 12:47

	Tradare ISTORICA! Steaua il vrea pe unul dintre CAPITANII lui Dinamo! Transferul care declanseaza RAZBOIUL intre rivale

Dinamo a vrut sa-l vanda in strainatate, insa negocierile au cazut pe ultima suta de metri a perioadei de transferuri din Vest!

Dragos Grigore a asteptat un transfer la Verona in ultimele saptamani, insa mutarea nu s-a concretizat. Chiar daca discutiile nu au mai ajuns la stadiul dorit de jucator, Grigore nu vrea sa mai ramana la Dinamo. PRO Sport anunta un scenariu neasteptat in cazul fundasului. Unul dintre liderii vestiarului la Dinamo, Dragos Grigore ar putea ajunge chiar la rivala totala, Steaua!

Cu un castig de 6000 de euro pe luna, Grigore si-ar suplimenta serios veniturile in cazul unui transfer in Ghencea. Steaua nu vrea sa plateasca mai mult de 500.000 de euro in schimbul lui, in conditiile in care Dinamo solicita cu 300.000 mai mult, iar agentii Becali incearca sa gaseasca o solutie pentru ca mutarea sa se realizeze, scrie PRO Sport.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT