Ousmane Dembele Barcelona Campionate externe

Agentul lui Ousmane Dembele a vorbit despre viitorul fotbalistului după ultimele zvonuri apărute

Viitorul lui Ousmane Dembele (25 ani) continuă să fie unul incert. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 14:43
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 14:44

Contractul francezului cu FC Barcelona expiră la finalul lunii iunie și poate semna gratis cu orice altă echipă. Dembele nu a acceptat niciuna dintre propunerile catalanilor până în prezent, iar recent s-a scris că ar fi decis să plece de pe Camp Nou, cu Paris Saint-Germain fiind pe urmele sale. 

Reprezentantul jucătorului, Moussa Sissoko, și oficialii clubului au tot purtat negocieri, care însă nu au avansat, iar starea de incertitudine rămâne. În cursul zilei de luni au existat întâlniri pentru a căuta o soluție, însă continuă să existe diferențe majore între cererile celor două părți. 

Agentul lui Ousmane Dembele a vorbit despre viitorul francezului 

Moussa Sissoko a oferit un interviu pentru cotidianul SPORT și a comentat care e situația fotbalistului francez în prezent. 

„Viitorul lui Ousmane Dembele continuă să fie unul deschis și nu vom intra în speculații interminabile. Suntem și am fost întotdeauna foarte respectuoși cu toate cluburile și vom continua să fim în același mod cât timp procesul este în plină desfășurare. 

Când va fi momentul potrivit pentru a lua o decizie, Ousmane se va gândi care este cea mai bună opțiune pentru viitorul său”, a declarat impresarul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!