AFACEREA FOTBAL: 12,5 miliarde de euro incasati in 5 ani de transferuri! Real a vandut mai bine decat Porto! Vezi topul:

AFACEREA FOTBAL: 12,5 miliarde de euro incasati in 5 ani de transferuri! Real a vandut mai bine decat Porto! Vezi topul:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Cele mai importante echipe din lume vand si cumpara jucatori in valoare de zeci de milioane de euro in fiecare an. Conform unui raport financiar, in ultimii cinci ani, clubul care a iesit cel mai mult in profit este Tottenham.

O aparitie surpriza in clasament este cea a lui Real Madrid, al doilea club din punct de vedere al sumelor incasate pe jucatori.

Cele doua depasesc formatia FC Porto, club recunoscut pentru profiturile adunate in ultimii ani din vanzarile de jucatori.

Diferentele sunt mari in ceea ce priveste sumele incasate: daca, spre exemplu, Real Madrid a luat in total 303,7 mil. de euro din vanzarile de jucatori, Barcelona a incasat doar 182,1 mil. de euro.

Un total de aproape 12,5 miliarde de euro reprezinta clasamentul complet al banilor intrati in conturile cluburilor pentru jucatorii vanduti.

Iata lista:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 3.000 de rachete au fost lansate spre Israel, în ultima săptămână. Bilanţul tragic al conflictului
BRAT
Modifică setările cookies