Rapidul INCA nu s-a vandut! "Deocamdata vorbesc ca antrenor, de saptamana viitoare mai vedem! :)" Ce se intampla cu clubul:

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2014, 15:01

	Rapidul INCA nu s-a vandut! "Deocamdata vorbesc ca antrenor, de saptamana viitoare mai vedem! :)" Ce se intampla cu clubul:

Laurentiu Reghecampf vine la Sport.ro de la ora 19.00. Ai o intrebare pentru el?

Viorel Moldovan a vorbit intr-o conferinta de presa despre situatia Rapidului si zvonurile care il dau ca viitor patron al clubului. El a spus ca inca nu s-a stabilit nimic, dar ca sunt discutii.

"Eu m-am implicat personal, am si fost la discutii cu actualul proprietar. Lucrurile sunt destul de pozitive, sper in cel mai scurt timp sa semnam actele, pana luni vreau sa rezolvam. Nu vreau sa spun mai multe acum, vreau sa fie transparent, sa se stie totul, insa deocamdata ne gandim la meciul de la Constanta, dupa aceea voi reveni cu detalii despre partea cu vanzarea.

Am iesit si la masa impreuna cu jucatorii, am avut discutii, sunt pozitivi baietii, sunt optimisti. Acum vorbesc cu voi doar ca antrenor, ca patron vorbim de saptamana viitoare incolo, mai vedem. Eu intentionez sa preiau pachetul de actiuni si sa ma implic", a spus Viorel Moldovan la conferinta de presa.

Pe Moldovan il leaga mai multe amintiri de clubul Rapid. Aici a jucat in sfertul de finala al Cupei UEFA, in 2006 si tot la Rapid si-a incheiat cariera de jucator, la 35 de ani.

Din septembrie 2013 el este antrenor la Rapid, dupa o pauza de trei ani in care nu a mai fost pe banca vreunei echipe.

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies