Afacere PERFECTA facuta de Barcelona! Catalanii s-au inteles pentru TREI super fotbalisti; Sandro Rosell confirma: "Am platit deja banii"

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 17:46

	Afacere PERFECTA facuta de Barcelona! Catalanii s-au inteles pentru TREI super fotbalisti; Sandro Rosell confirma: "Am platit deja banii"

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Barcelona a facut una dintre cele tari afaceri ale verii, luandu-l pe Neymar de la Santos, insa relatiile dintre cele doua cluburi nu s-au incheiat dupa efectuarea mutarii, anunta chiar sefii gruparii catalane, care au dezvaluit astazi ca au facut o noua intelegere cu fosta echipa a lui Neymar Jr.

Potrivit oficialilor Barcei, fosta campioana a Europei a platit deja 8 milioane de euro catre Santos, cu scopul de a-si asigura prima optiune pentru trei fotbalisti extrem de talentati, de la care se asteapta sa intre in curand in vederile echipei nationale.

Barca si-a asigurat prima optiune pentru Gabriel, Giva si Victor Andrade, trei dintre cei mai talentati pusti din "Tara Cafelei", clubul lui Messi si Xavi urmand sa aibe prioritate in cazul in care va oferi aceeasi suma de transfer ca si alta "competitoare".

Cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, toti cei trei fotbalisti evolueaza in avanposturi, fiind asemuiti cu trioul Ronaldinho-Ronaldo-Denilson, care a cucerit titlul mondial in 2002.

Si-au asigurat si portarul
Pe langa cei trei brazilieni, se pare ca Barca si-a asigurat si postul de portar, Tata Martino reusind sa-l convinga pe Nahuel Guzman, de la Newell's, sa vina in Spania. Singurul lucru de care depinde transferul argentinianului este, insa, legat de prelungirea contractului lui Victor Valdes. Daca actualul portar al catalanilor va refuza prelungirea, Guzman are mari sanse sa ajunga la Barca in luna ianuarie.

Bulgaria va scăpa de MCV. Comisia Europeană: ”Progresele înregistrate, suficiente”
BRAT