La egal inca mai speram, infragerea ne lasa acasa! Calculele Romaniei pentru Brazilia 2014! In ce situatie nu mai depindem de nimeni:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 17:42

	La egal inca mai speram, infragerea ne lasa acasa! Calculele Romaniei pentru Brazilia 2014! In ce situatie nu mai depindem de nimeni:

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ucraina, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Romania joaca in 5 zile doua partide care pot decide soarta calificarii in playoff-ul pentru Mondial. Maine intalnim Ungaria, principala contracandidata in lupta pentru locul 2, iar o victorie ar inversa locurile in clasament. Marti ne batem cu turcii pe national arena.

"Suntem pregatiti pentru lupta de maine seara. Teoretic, si la un meci egal sansele noastre de a merge la baraj raman in continuare, dar trebuie sa castigam cu Turcia, insa noi tintim victoria.", a declarat Victor Piturca la conferinta de presa de azi.

Calculele selectionerului sunt reale. Cu un egal, Romania ar pastra sanse de calificare, insa ar sta la mana rezultatelor pana la finalul preliminariilor.

Varianta de vis pentru nationala Romaniei ar insemna o victorie cu Ungaria si cel putin un egal marti cu Turcia. 4 puncte in cele doua meciuri, plus 6 in ultimele, cu Andorra si Estonia, i-ar asigura matematic Romaniei locul 2 in grupa, cu conditia ca golaverajul sa fie mai bun ca al Ungariei la sfarsitul grupei.

SCENARII POSIBILE:

Romania invinge Ungaria:
- in aceste conditii, 1 punct cu Turcia si 6 cu Andorra si Estonia asigura matematic locul 2 in grupa, cu conditia ca Romania sa aiba golaveraj mai bun decat Ungaria la finalul grupei.

Romania, egal cu Ungaria:
- speram la o victorie a Olandei pe 11 octombrie cu Ungaria si suntem obligati sa obtinem toate cele 9 puncte in ultimele trei partide

Romania pierde:
- nu suntem eliminati matematic, insa sansele de calificare vor fi minime. In aceste conditii, Ungaria ar trebui sa piarda meciul cu Olanda si sa faca macar un egal in partidele cu Estonia sau Andorra.

CLASAMENT:
1. Olanda 6m ... 18p
2. Ungaria 6m ... 11p
3. Romania 6m ... 10p
4. Turcia 6m ... 7p
5. Estonia 6m ... 6p
6. Andorra 6m ... 0p

PROGRAMUL MECIURILOR:
-Ungaria si Turcia mai au de jucat cu Olanda-

6 septembrie:
Romania - Ungaria
Turcia - Andorra
Estonia - Olanda

10 septembrie:

Romania - Turcia
Andorra - Olanda
Olanda - Estonia

11 octombrie:
Andorra - Romania
Estonia - Turcia
Olanda - Ungaria

15 octombrie:

Ungaria - Andorra
Romania - Estonia
Turcia - Olanda

PRIMUL CRITERIU DE DEPARTAJARE IN GRUPA ESTE GOLAVERAJUL, APOI SITUATIA DIN MECIURILE DIRECTE

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Manifestație masivă în Londra. Votul asupra acordului de retragere a fost amânat
BRAT