Campionate externe

Abramovich, aproape sa cumpere un club din Spania! Atras de PARADISUL din Palma de Mallorca sau dorninic sa concureze cu granzii?

Roman Abramovich, patronul miliardar al lui Chelsea, cumpara o echipa din Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iunie 2014, 14:58
Data actualizarii: Duminica 08 Iunie 2014, 15:12

"Roman Abramovich ar putea prelua curand clubul Real Mallorca" - este anuntul facut de cotidianul spaniol El Mundo Deportivo, care prezinta astazi o parte a planului cu care clubul din Insulele Baleare.

Potrivit presei din Spania, Roman Abramovich, patronul lui Chelsea, cel care a investit peste un miliard de euro in clubul londonez, ar putea finaliza in curand preluarea clubului din Segunda Division.

El Mundo Deportivo scrie ca "norocul" Mallorcai a fost dat de faptul ca echipa s-a salvat de la retrogradarea in liga a treia in chiar ultimul meci, dupa un 0-0 cu Cordoba, moment in care Roman Abramovich ar fi anuntat ca va merge mai departe cu negocierile pentru preluarea clubului.

In varsta de 36 de ani, portarul Dudu Aouate, portarul Mallorcai din ultimele 5 sezoane, a fost intrebat despre posibilitatea ca formatia sa fie preluata de oligarhul rus, acesta raspunzand: "Este adevarat ca sunt unele negocieri, dar vom vedea ce se va intampla".

Roman Abramovich, om de afaceri cu o avere de peste 14 miliarde de dolari, intentioneaza sa achizitioneze 55% din actiunile clubului, care apartin in acest moment presedintelui Gabriel Cerda Alemany si vicepresedintelui Lorenzo Serra Ferrer.

Pentru moment nu se stie exact care este planul in ceea ce priveste clubul spaniol, daca Abramovich va investi masiv sau va folosi clubul drept "pepiniera".

Modifică setările cookies