A fost avertizat sa nu se duca la Real Madrid! Unul dintre jucatorii doriti de Zidane in aceasta vara, "invatat" sa-si ceara drepturile: "Trebuie sa se asigure de asta"

A fost avertizat sa nu se duca la Real Madrid! Unul dintre jucatorii doriti de Zidane in aceasta vara, "invatat" sa-si ceara drepturile: "Trebuie sa se asigure de asta"

Real Madrid trebuie sa-i promita ca va juca pentru a-l transfera. 

Donny van de Beek, starul celor de la Ajax a fost unul dintre cele mai asteptate transferuri ale verii. Totusi, mijlocasul nu s-a transferat pana in acest moment. 

Unul dintre marile cluburi care-l vor pe olandez este Real Madrid. Totusi, Van de Beek a fost avertizat de Mario Melchiot, fost jucator la Ajax si Chelsea, sa nu accepte oferta spaniolilor decat daca va primi asigurari ca va face parte din primul 11.

"Imi place caracterul lui Van de Beek si velul in care joaca. Sper doar ca prima sa mutare va fi una la un club care il va lasa sa joace. Daca nu, vom avea de-a face cu un nou caz ca cel al lui Klaasen, care juca foarte bine la Ajax, dar, odata transferat la Everton, el nu a mai jucat si a sfarsit in rolul de rezerva. 

Daca Van de Beek ajunge la Real Madrid intr-o buna zi, nu spun ca nu este suficient de bun, dar daca nu primeste asigurari ca va juca, or sa i se acorde sanse corecte, atunci nu ar trebui sa accepte transferul", a spus Melchiot pentru Goal. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la MS. Un bărbat a murit de gripă la Sibiu
BRAT